EU info kutak Niš u maju slavi pet godina rada u prostoru u Voždovoj ulici i tim povodom želi da čuje i vidi utiske, sećanja, zanimljive trenutke koje su građani proveli u tom prostoru ili na događajima koje je kutak organizovao, a učesnici zabeležili kamerom svog telefona.

Šta pamtite sa događaja iz EU info kutka u Nišu? Koja vam je prva asocijacija, a koja omiljena fotografija ili video snimak?

U prethodnih pet godina u ovom prostoru građani su mogli da prate različita predavanja, učestvuju u radionicama, korisnim treninzima, da se informišu o Evropskoj uniji, značajnim programima i fondovima, prisusustvuju i daju svoj doprinos u pripremi i realizaciji velikog broja događaja kada god je to bilo moguće.

„Sada vas pozivamo da podelite sa nama u reči i/ili slici vaše prve asocijacije i značajne trenutke sa  nama. Pošaljite nam iz lične arhive omiljenu fotografiju ili video koji ste zabeležili u našem prostoru ili na javnim aktivnostima koje smo organizovali od maja 2016. godine do danas. Podelite sa nama neki zabavan detalj ili anegdotu, koji prikazuje koliko su vam značile naše aktivnosti i učešće u njima, jer mi znamo da bez vas ni naš rad ne bi imao smisla“ poruka je EU info kutka Niš.

Materijal možete slati na adresu officenis@euinfo.rs do ponedeljka, 26. aprila.

Od fotografija i video snimaka biće napravljena mini izložba i kratki fim koji će biti prikazan tokom maja, na godišnjicu zvaničnog otvaranja kancelarije u Voždovoj ulici.

Spremne su i nagrade za autore čije će radove EU info kutak Niš izložiti i objaviti.