Koliko je važna asertivna komunikacija i kako nam može pomoći u svakodnevnom životu, privatno, ali i na poslovnom planu? O ovoj temi razgovarali smo na novoj radionici koju je organizovao niški EU info kutak, u bašti City smart club-a, novootvorenog prostora u Nišu.

Zainteresovani učesnici radionice imali su mogućnsot da kroz konkretne primere i razgovor sa iskusnim predavačima saznaju kako možemo da iskomuniciramo ono što mislimo i želimo i ono što je zaista dobro za nas, a da pritom ne povredimo druge? Ovom prilikom teme o kojima je bilo reči odnosile su se na to kako da izvučemo najbolje iz odnosa sa kolegama, nadređenima, partnerom, prijateljima i decom, kako reći „ne“ kada to treba i gde su granice u slobodi govora i komunikacije.

Svako se trudi da komunicira najbolje što može, a ipak je toliko rasprava, nesporazuma, konflikata i narušenih profesionalnih i ličnih odnosa svuda oko nas. Zbog toga je EU info kutak organizovao radionicu koja je bila otvorena za sve zainteresovane učesnike, bez obzira na godine, kako bismo zajedno razgovarali o važnim pitanjima i potencijalnim rešenjima za izazove u svakodnevnom životu i komunikaciji.

Radionicu su vodili Ivana Vračkić, bihejvioralno – kognitivni psihoterapeut i Čedomir Šagrić, specijalista socijalne medicine.

EU info kutak u Nišu planira u narednom periodu i nove događaje ovog tipa, a sve detaljnije informacije možete blagovremeno naći na našem sajtu i na društvenim mrežama.